Dorn en Breuss therapie

Dorn methode

De Dorn methode is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling. Deze methode kan gebruikt worden bij klachten die direct of indirect samenhangen met de stand van het bekken en wervelkolom. De Dorn methode is vrij van ongewenste bijwerkingen, ongevaarlijk, maar zeer werkzaam. Klik hier voor meer informatie.

Breuss massage

Bij de zachte Breuss massage van de wervelkolom gaan we ervan uit dat er geen "versleten" tussenwervelschijven bestaan, maar slechts gedegenereerde. En aangezien wij ons hele leven lang in een proces zitten waarbij onze cellen gewrichten, beenderen en spieren steeds weer afgebroken en weer opgebouwd worden, kunnen ook deze schijven gestimuleerd worden om teruggebracht te worden in hun oude conditie.

De Breuss massage is een fijngevoelige, energetische rugmassage die met de hand wordt uitgevoerd en psychische, energetische en lichamelijke blokkades kan opheffen. De massage kan worden toegepast bij rugklachten, ischias en problemen rond het heiligbeen. Tevens is het de ideale voorbereiding op de Dorn therapie voor osteoporosepatiŽnten en ook als nabehandeling bij Dorn.

Trix Wijbenga | Dokkumerweg 3 | 9144 CK† Hantumhuizen
T: 0519 241503 | E: info@trixwijbenga.nl | I: www.trixwijbenga.nl

x