De behandeling

Shiatsu Zen-style

De behandeling wordt uitgevoerd op een futon (Japanse mat). De cliŽnt draagt gemakkelijk zittende kleding, lange mouwen en schone sokken. Door mijn handen op verschillende punten op het lichaam te plaatsen en door het stellen van vragen over bijvoorbeeld werk, gezondheid, slaappatronen, stoelgang etc. probeer ik informatie te krijgen over de energiehuishouding.

Tijdens de behandeling maak ik naast druk van de handpalm, elleboog en knie ook gebruik van rekkingen, strekkingen, rotaties. Dit alles met als doel blokkades op te heffen en de energie weer vrij te laten stromen. Het lichaam komt zowel geestelijk als lichamelijk meer in evenwicht. U voelt zich gezonder en vitaler en klachten kunnen afnemen of verdwijnen.

Shiatsu Zen style.jpg

Shiatsu Ryoho

U wordt afhankelijk van uw klachten liggend behandeld op een massagetafel of zittend op een massagestoel, die speciaal ontwikkeld is om u goed te ondersteunen in een ontspannende houding. Bij deze vorm wordt op de blote huid gewerkt en wordt uw lichaam verder goed afgedekt. Shiatsu Ryoho is een drukpunten massage waarbij met duimen, vingers en handen druk wordt gegeven.

De behandeling op de reflexpunten heeft invloed op het autonome zenuwstelsel en het hormonale systeem. Er ontstaat zo een beter evenwicht in de processen die zich in het lichaam afspelen. Pijn wordt verminderd of weggenomen en een te hoge spierspanning opgeheven. De behandeling duurt een uur.

Shiatsu Ryoho.jpg

Trix Wijbenga | Dokkumerweg 3 | 9144 CK† Hantumhuizen
T: 0519 241503 | E: info@trixwijbenga.nl | I: www.trixwijbenga.nl

x