Contact

Bent u geļnteresseerd in één van de behandelvormen of wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Telefoon 0519 241503
E-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Internet www.trixwijbenga.nl
   
KvK 0114 4903
BTW NL 001427470 B08

Ik verzoek u vriendelijk om per bezoek contant af te rekenen. U krijgt  van mij een nota, welke kan worden opgestuurd naar uw zorgverzekeraar. Bij verhindering ten minste 24 uur van te voren berichten.

Vergoedingen en zorgverzekeraars

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten onder nummer L1605. Deze beroepsvereniging is door CZ Aktief in gezondheid erkend. Mijn persoonsgegevens zijn opgenomen bij het landelijk informatiecentrum van zorgverzekeraars, Vektis BV te Zeist (zorgverlenersnummer: 030706). Door middel van deze landelijke registratie in het AGBZ-bestand zijn alle zorgverzekeraars in Nederland geļnformeerd over de praktijkvoering. Aanfesloten bij de SRBAG nr. 122905

Mijn praktijk is erkend en aangesloten bij de beroepsvereniging N.V.S.T. (Nederlandse Vereniging voor Soma Therapeuten). Shiatsutherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is mede afhankelijk van uw polis. Een verwijsbrief van uw huisarts is niet nodig. Bij twijfel kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Informatie over vergoedingen van de zorgverzekeraars kunt u vinden op de website van het N.V.S.T.

Nederlandse Vereniging voor Soma Therapeuten

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen of bedanken op een originele manier? Geef eens een cadeaubon voor een massage naar keuze.

 

 

 

 

Trix Wijbenga | Dokkumerweg 3 | 9144 CK  Hantumhuizen
T: 0519 241503 | E: info@trixwijbenga.nl | I: www.trixwijbenga.nl

x